Af Anne-Sofie Storm Wesche
Af Anne-Sofie Storm Wesche

“Burde denne bog overhovedet være skrevet?” Det var et af de første spørgsmål der røg gennem hovedet på mig efter jeg havde læst bogen. Personligt holder jeg rigtig meget af at læse biografier og havde glædet mig rigtig meget til at læse denne, men glæden blev kort.   Jo længere jeg kom igennem bogen jo mere fyld synes jeg der var frem for reelt indhold. Den person der kendte Kirsten bedst var hendes mand  Palle Wolfsberg, men han havde ikke ønsket at medvirke, endsige bidrage til bogen. I og med at Kirsten og Palle var meget private om deres liv, så følte ikke engang kollegerne at de kendte hende rigtigt. Jeg tænker at skulle skrive en bog om en person der har været så privat om sit liv, må have været meget svært – på grænsen til det umulige?

Der er gjort et rigtig godt forsøg på at skrive en god bog, men det er som om det ikke rigtigt er lykkedes. Det er som om at det der står i bogen er noget hendes kolleger kunne have fortalt – der er ikke noget nyt og “groundbreaking” – noget som havde været hemmeligholdt af den ene eller anden årsag.

Jeg har valgt kun at give bogen 1 stjerne.

Anne-Sofie Storm Wesche har skrevet nogle andre fremragende bøger om hhv. Helle Virkner og Poul Reichhardt, hvilket også bidrog til at jeg glædede mig endnu mere, da jeg vidste at hun skrev nogle gode bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.