– Reklame: Pressebillet for Bogforum –

Årets Borum er godt igang, og første dag er ved vejs ende. Det var skønt at være tilbage igen blandt forfattere, forlag og ikke mindst deres bøger. Dog skulle vi lige tjekke ind på hotellet og sætte vores bagage på værelset inden vi gik mod messen. Vi havde hjemmefra booket værelse på Bella Sky, gjorde vi også sidste år, og vores oplevelse var så god, at vi valgte at gentage succesen.

Inden jeg tog hjemmefra havde jeg lavet mig en lille liste over hvilke bøger jeg planlagde at skulle have med hjem fra årets messe. En masse bøger blev pakket hjemmefra med henblik på signering, men det blev ikke nået i dag. Jeg har denne gang ikke været så god til at få kigget på programmet jeg havde sammensat, så jeg var kommet til at lægge nogle bøger af på hotelværelset som kunne være blevet signet i dag. Heldigvis byder chancen sig igen i løbet af weekenden. Værelset vi bor på er super lækkert, men tænker det er lidt af en prøvelse med dobbeltdyne når man ikke er vant til det :p 

Anyway… Da vi havde fået pakket ud og jeg havde fået organiseret hvilke bøger jeg ville medbringe til signering, gik turen mod Bella Centret – Bogforum. Ud fra den lille liste af bøger jeg ville have med hjem fra årets messe, var der to bøger, der stod højt på listen og som jeg valgte at gå efter inden jeg valgte at gå rundt på resten af messen. Måske lidt af frygt for at der ville være udsolgt når jeg endelig nåede frem?!

I dag er der release på både Livets Blod af Malene Sølvsten, og Spektrum 4 – Kvadrantiderne af Nanna Foss. Begge bøger som jeg har set frem til. Jeg er dog ikke nået helt så langt i Spektrum-serien endnu, men håber snart at kunne dykke ordentligt ned i bøgerne 🙂 Gudernes Krig af Henriette Hesselholdt og Mindelandet af Line Wenzel havde jeg hørt rigtig meget positivt om, og de lød spændende, så de måtte også med hjem.
Livets Blod er en ‘Ravnenes Hvisken fortælling’. Malene Sølvsten debuterede for nogle år siden med Ravnenes Hvisken 1, men hun viser for hver bog hun udgiver, hvilket stort talent hun besidder. Jeg er virkelig benovet og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til serien.

Sidst på eftermiddagen blev der afholdt reception på Tellerups stand i forbindelse med udgivelsen af Spektrum 4 – Kvadrantiderne, af Nanna Foss. Der blev serveret lidt godt til ganen, og Nanna var klar med kuglepenen til en autograf eller to 🙂 

Alt i alt en rigtig hyggelig første dag på Bogforum. Trætte fødder og en ryg der værker, men har puttet mig under dynen, klar til at dykke ned i Livets Blod (kan ikke vente længere!)

En ny dag truer i morgen og jeg glæder mig til at se hvad den har at byde på 🙂 Ser du mig, så kom gerne hen og hils på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.