Henriette’s Blog er en bogblog, hvorfor der primært vil blive anmeldt bøger af forskellige genrer. Interessen for div. genrer spænder fra krimier til fantasy til biografier, for bare at nævne nogle stykker. Jeg modtager gerne anmeldelser eksemplarer fra forlag/forfatter.

Disse genrer anmelder jeg gerne:

Biografier

Fantasy

Dystopisk & Sience Fiction

Young Adult

Krimi

Historisk fiktion

Romantik

Chick-Litt

 

Følgende genrer anmelder jeg ikke:

Digte/poesi

Faglitteratur – Som udgangspunkt. Dog med undtagelser hvis det er noget jeg finder relevant og spændende

 

Til mine anmeldelser bruger jeg stjerner til bedømmelsen af en bog. Nedenstående kan ses, hvilken betydning antallet af stjerner har for bedømmelsen af bogen. Til dette anvender jeg fra 1 – 5 stjerner.
★★★★★ = Fantastisk
★★★★ = Virkelig god
★★★ = God
★★ = Mindre god
★ = Ringe

Hvis du har en bog, som du godt kunne tænke dig at jeg anmelder for dig, så send mig en mail på ace2008@live.dk med en beskrivelse af bogen, udgivelsesdato og cover, så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt. Skal bogen anmeldes til et bestemt tidspunkt, fx inden udgivelsesdatoen, så skriv dette i mailen, så jeg kan tage stilling til om det er en realistisk tidshorisont for mig.

Jeg forbeholder mig samtidig retten til at takke nej til at anmelde en bog, hvis jeg ikke finder bogen i min smag.

Jeg skriver altid mine anmeldelser ud fra hvad jeg tænker, føler og synes om pågældende bog. Ønskes en uddybning, så giver jeg den gerne. Anmeldelsen bliver offentliggjort på Facebook, Goodreads og så vidt muligt på Instagram.